Tips på resmål i Sverige

Hej och hallå!

Tagit en lunchpaus och passar på att skriva till dig medan jag äter. Inget fancy direkt, yoghurt med Granola och en avokado.

När barnen inte är hemma är jag så extremt dålig på att laga mat. Så tråkigt att avbryta arbetet för att ställa sig och laga lunch till mig själv? Ska försöka bli bättre på det, men den biten är inte min starkaste sida. Fy så tråkigt. Ni ska bara se dom helgerna barnen inte är hemma..De blir inte mycket hemlagat då inte 🤣 Antingen hämtmat, något ätbart direkt från kylen eller något som bara kan slängas in i micron.


I morse var det så himla jobbigt att lämna Matheus på Förskolan. Han älskar att vara där och har aldrig på den här nya förskolan varit ledsen vid lämning, men idag var han SÅ arg och ledsen. Skrek att han ville med mig hem och för varje klädesplagg jag tog av honom skrek han ännu mer i frustration över att han vill med mig hem. Fy så ont det gjorde i hjärtat och det kändes så fel av mig att tvinga av honom ytterkläderna och lämna honom.

Kommunicerade med pedagogerna och bad dom ringa om han efter en stund fortfarande skulle vara lika ledsen. Men fick ett sms bara 3 minuter senare att det hade gått över så fort jag lämnat och att han nu lekte och var glad 🙏


Ni som följer mig på Instagram vet att jag frågade er om tips på resemål i Sverige att besöka i sommar. Ni kom in med så mycket tips och ni bad mig också dela dessa, så här nedan kommer dom 💗

Vill också passa på att tacka för alla tips som kommit in 💗


Nu ska jag återgå till min to do lista och sen hämta hem Matheus lite tidigare idag för i eftermiddag ska Ellah till Stallet. Det gäller att ladda upp med nappar, lite gott att äta och en fulladdad mobil så lilleman sitter still i mitt knä under hela ridlektionen. Det går lättare att ha med honom desto äldre han blir. Självklart är det inte optimalt att ha med honom,men som ensam förälder får man göra det bästa för att lösa situationerna för alla mina barn.

Dock går det som sagt lättare att ha med honom nu när han är äldre och nu är han b.l.a med i stallet innan lektion och borstar hästar, matar dom med äpple osv. Han älskar det 😍


Ha en fin fortsatt dag!

Kram

Gillar

Kommentarer

Lejonberg
Lejonberg,

Mysigt att han är delaktig i stallet, han kanske ska rida i framtiden med. Här har dom ridlekis från 3-4 år tror jag.


Såg alla svar om resmål. Såg någon skrev djäknesundet utanför Karlsborg. Instämmer!! Och inte långt därifrån har ni Hjo, så fantastiskt på sommaren och annars med, men sommaren är bäst.

Och inte långt därifrån bor jag, i Tidaholm, här är det Turbinhusön som gäller (tycker jag) de har handelsbodar med hantverk, och pysselstuga och aktivitetspark med spel, utomhusspel, fotboll, ministrand (går dock inte bada just där) m.m. i Bruksvilleparken precis intill. Och i kaffestugan har de glass café. Så mysigt:)

Sen har vi barnens hus, https://www.tidaholm.se/kultur--fritid/kultur--arrangemang/barnens-hus.html

Och åker man ännu en bit kommer man till Falköping och där finns en djurpark på Mösseberg med gratis inträde. Det är ingen stor djurpark som Borås& Kolmården men mysigt och flera lekplatser och fin natur.

Liknande finns även i Skövde, Aspö Gård heter det. Men där är det vanliga sällskap och lite lsntbruksdjur. Min mosters sambo har en del av sina djur där.

Hoppas ni hittar nåt lämpligt.

Vill ni ha sällskap så säg till. Dock är min pojk 15år, men jag vill gärna knyta nya kontakter.

nouw.com/lejonberg
BelindaGoransson
BelindaGoransson,
Kul med lite tips!!🥰
nouw.com/belindagoransson
Jovana
Jovana,

Håller med om att man borde åka till Skåne 😁😍 Men också till sälen och Lappland!

nouw.com/jovana
Fia
,

Bra tips på resmål! Saknar din blogg! Det har varit så tyst och så lite uppdateringar senaste månaden.. hoppas du snart är tillbaka!

Vardagsarlighet
Vardagsarlighet,

Oj vad mycket bra tips !!

nouw.com/vardagsarlighet