UNDERBAR LÅNGHELG!

Hej vännen!


Ny vecka och nya utmaningar. Denna vecka är det extremt mycket jobb, men efter en underbar långledighet tillsammans med barnen känner jag mig redo att ta mig an alla utmaningar.

Som vi njutit dessa dagar och som pricken över i et så hade vi helt magiskt väder ett par dagar i början på ledigheten. Ellah åkte i Onsdags kväll bort med sin vän och deras familj till en Camping och kom lagom hem till vi skulle in och sjunga för 3 åringen i Lördags morse.

Så jag och grabbarna spenderade ett par dagar tillsammans och det har verkligen varit otroligt mysigt och välbehövligt. I Onsdags åkte vi iväg till en Strand, tog med oss Picknik och kastade sten i sjön. I Torsdags klippte killarna sig hos frisören och sedan hängde vi på vår innegård. Spelade spel, hade picknik och njöt av solen.

På kvällen efter Kidhs gymnastikträning mötte vi upp min Mamma och hennes man för att äta middag ute i Parken. Bäst att passa på när värmen väl gjorde en kortvisit. Dessa dagar när Solen sken och värmen låg i luften kände jag sådan försmak på Sommaren. Oj som jag nu längtar efter lata dagar i Solen och ta dagarna som dom kommer...


I helgen har vi haft kalas för Matheus som blivit 3 år. Min lilla lilla kille. Vad hände lixom? Hur fort går inte åren?

Matheus har länge pratat om sitt kalas och drömt om att få ha ett kalas fullt med massa färger, precis som Regnbågen. Såklart att man gjorde sitt bästa för att uppfylla hans dröm.

Drömmer mig bort till tiden då vi kan bjuda hem hela släkten och alla våra vänner på kalas igen. Saknar att kramas med människor, öppna upp dörrarna och vara med dom man älskar. Det blev trots allt ett kalas, även om det var litet så blev det ändå ett fint firande för världens gladaste och stoltaste tre åring.

Här nedan kommer det nu komma bilder från våra lediga dagar...

Hoppas du får en fin start på nya veckan!


KRAM

Gillar

Kommentarer

Hilma
Hilma,

Gud vilka otroliga och härliga bilder 😍

nouw.com/hilma
psykiskohalsablogg
psykiskohalsablogg,

Så fina bilder, ni måste ha haft riktigt roligt 😊 Hoppas du får en fortsatt fin vecka!

nouw.com/psykiskohalsablogg
emelivet
emelivet,

Lycka till med jobbet, ni ser ut att ha haft det helt fantastiskt 😍

nouw.com/emelivet