VANLIFE STARTAR SNART!

Hej fina!


Har lilleman hemma med mig och jag försöker arbeta i den mån det går. Han är egentligen frisk skulle jag säga, men har börjat hosta mycket på nätterna vilket gjort att han kanske inte får den sömn han skulle behöva för att orka sina dagar på Förskolan. I natt hoppas jag att han sover bättre för imorgon skulle han verkligen behöva gå då jag ska på Begravning.


I Påskas gick ju lite av en dröm i uppfyllelse för mig när jag köpte en Campervan. Kom precis på att jag glömt visa den för er?

Den är redan omgjord och har 5 bältade platser samt sovplatser. Dock är det flera småsaker jag skulle vilja göra om framöver. Sätta in en ordentlig spis/ugn, byta ut köksbänkar, bord mm. Men sådan tänker jag få komma lite pö om pö även om jag helst skulle vilja ha tiden och kunskapen att göra det NU.


Tanken med bilen är att vi i Sommar mer spontant ska kunna åka iväg på resor. Västkusten, Skåne, Gotland, ja eller där Solen lyser helt enkelt. Ser SÅ mycket fram emot en Sommar ute på vägarna. Planerna ligger också i att till nästa Sommar kunna ta bussen neråt i Europa. Men innan vi åker iväg så långt vill jag gärna lära känna bussen ordentligt så jag inte blir ståendes någonstans på vägen i exempelvis Italien.


Har ni tips på fina ställen vi bör åka till med bussen i Sommar?


KRAM

Gillar