VÅR ALLA HJÄRTANS DAG KVÄLL!

Har krupit tillbaka ner i sängen för att se en film. Somnade när jag nattade Matheus ikväll, som oftast. Just tiden mellan 18-20 kan jag vara otroligt trött, men så fort klockan slagit 20 kommer jag in i någon andra andning och min tid, min egentid när barnen gått och lagt sig startar och jag är plötsligt inte trött längre. En förklaring kan ju också vara att jag slumrat till 20-30 min, men vetskapen av att få se ett par serier och bara vara gör mig pigg. Någon som känner igen sig?


Vår kväll var mysig. Barnen har varit borta hos sina pappor i helgen, förutom Ellah som kom hem redan i går morse i och med att vi spenderar tid i stallet varje Söndag. Men grabbarna kom hem idag. Hade längtat, speciellt efter min minsting. Dom stora barnen har jag kontakt med, genom sms eller samtal undertiden dom är hos sin Pappa, medan Matheus inte alls och det blir då mest naturligt och kanske just för att han är så liten och behöver mer av min omvårdnad som saknade efter honom gör sig lite större.


Överraskade barnen med en varsin presentpåse med lite smått och gott i efter skola/Förskola. Blev b.l.a ett varsitt klädesplagg och lite choklad. Ellah fick dock presentkort istället då min lilla tonåring är ganska kräsen i kläder och byter stil , typ hela tiden. Så chanserna att misslyckas genom att köpa något till henne var ganska stor, så tog det säkra före det osäkra :)


Sen gjorde vi iordning Pizza till middag. Enkelt och härligt! Köpte nämligen pizza i helgen som var formade som hjärtan som vi bara kunde slänga in i ugnen. Som dessert åt vi små pralinglassar, även dom formade som hjärtan och såg samtidigt på en ny film jag köpte hem från SfAnytime. Den hette Rumble och var en animerad familjefilm som barnen tyckte mycket om. Tycker annars det kan vara svårt att hitta filmer som Matheus snart 4 år sitter kvar och tittar på eller Ellah på snart 13 år. Antingen väljer hon att gå ,då filmen är för barnslig, eller så tappar Matheus förmågan att sitta still och titta om det inte är en film som passar honom i smaken och som kanske är för äldre barn. Den enda som kan titta på egentligen vad som helst bara vi umgås och myser det är Kidh, snart 11 år. Men denna film satt alla kvar och tittade på, så det måste vara ett gott betyg :)


Har du haft en fin kväll?

KRAM

Gillar