VÅR HELG...

Hej vännen! har du haft en fin helg?

På fredagar under helgerna barnen är här brukar vi ha som vana att efter skola och arbete se till att storstäda lägenheten tillsammans så att vi sedan kan laga någon god mat, fixa något gotti och njuta av fredagsmyset. Finns ingen bättre känsla än att checka ut efter en lång hektiskt vecka med nystädat hem. Håller du med? Dock förstår jag inte varför, för just under helgen blir ju hemmet smutsigare än vanligt. Haha, men ändå ger det en skön känsla med rent hem som start på helgen.

I fredags blev det dock inget fix här hemma då barnen spontant blev kvar hemma hos kompisar efter skolan och sov sedan kvar. Tog då eftermiddagen åt att se till att få lite kvalitetstid med Lilleman. Vi dukade upp den obligatoriska fredagsfikan på golvet och läste lite böcker. På kvällen kröp vi upp i sängen, kollade film och åt Popcorn. Matheus ÄLSKAR att mysa från sängen. Alltid när vi ska se film ber han ofta att vi ska sitta i sovrummet istället. Tycker också det är mysigt. Tända ljus och krypa ner under täcket. Tur vi ägnade Lördagen åt att städa, för oj vad det låg Popcorn i mitt sovrum, både i sängen och på golvet. Är väl det enda minuset när man ska mysa till det lite extra . Men det är det såklart värt :)


Nu är det Söndagskväll och barnen sover sedan några timmar tillbaka. Matheus som nu slutat sova middag på dagen somnade på 5 minuter vid kl 19 medan dom stora somnade 21 ikväll. Ska ta kvällen åt att se några avsnitt av Criminal minds. Sett det ska bli sol i veckan. Sååå efterlängtat!


Kram

Gillar

Kommentarer