VÅR HELG!

Hej fina! Har du haft en bra helg?


Jag börjar mer och mer njuta utav hösten och jag hade glömt bort alla mysiga hemmakvällar som pågår såhär års, helt kravlöst utan att man ska ta tillvara på det soliga vädret, eller grilla till middag mm enbart för att det är sommar.

Vi är en familj som trivs i pjymas, sockor och med massa tända ljus framför filmer på kvällshelger så egentligen borde hösten vara vår bästa årstid :)

Detta var precis vad vi gjorde i Fredags, mös i soffan framför tvn.

I Lördags körde jag ut barnen hem till min Pappa och hans fru på landet. Där blev barnen kvar ett dygn då jag åkte tillbaka hem för att ha ett Event. Jag hade bjudit hem lite kvinnor på lite fika och klädvisning från Pomp Delux senaste kollektion. Kan vara dom mjukaste och snyggaste kläderna jag sett på länge och det var så många produkter precis i mina favoritfärger när det kommer till kläder åt Matheus. Ska bli kul att visa er när kläderna kommit hem. Har ni handlat kläder från Pomp Delux förut?


På kvällen när gästerna gått hem gick jag över en stund till grannen. Han ska flytta och hade en slags avskedsfest blandad med födelsedagsfest. Jag stannade dock bara kvar över middag och livemusiken, sedan fick jag sådan kraftig ägglossningsvärk att jag gick hem och lade mig i sängen för att se serier. Så skönt.


Söndagen bokstavligt talat sprang iväg. Arbetade lite på morgonen, hämtade sedan barnen, hem en kort stund för att åka in till stan och lämna dom stora barnen på kalas. Då passade jag och Matheus på att åka till Stora holmen en stund där han fick åka tåg, leka i parken och där vi också tog en fika med min Mamma. På kvällen blev det dusch, hopp i pyjmas och mys i soffan, bara jag och dom stora barnen. VI köpte med oss Suschi från stan som vi tog fram efter jag nattat lillebror. Vi började kolla på Sveriges starkaste familj igår som går på Svt. Tror vi kommer fortsätta titta på den serien, den var riktigt kul och något som passade oss alla.


Här kommer lite bilder från vår helg..Hoppas att din helg har varit bra! Kram <3

Gillar

Kommentarer

ArligtHarlig
ArligtHarlig,
Älskar Pomps kläder! Köpte hur mycket som helst när barnen var små. Nu är de helt plötsligt 11 och 14 och vill inte alls ha pomp. Även om jag försöker sälja in det då och då. Hoppas du blir nöjd med kläderna.
nouw.com/arligtharlig