VARFÖR JAG INTE DEJTAR!

Hej vännen!


Fredag och här i Örebro skiner Solen. Äntligen efter en veckas grått och regn. Senare i eftermiddag åker Ellah och Kidh till sin Pappa, men innan dess ska jag besöka tandläkaren och sedan ska vi hem till min mamma som nu är hemma från Sjukhuset på lunch. Saknat henne enormt mycket. Längtar efter att hon är helt frisk igen.

Lilleman blir hemma med mig i helgen även om denna helg brukar vara min tid för återhämtning, men eftersom hans Pappa är bortrest fram till slutet på Mars så blir Matheus boende hos mig på heltid en tid framöver. Får se vad vi hittar på. Håller det fina våriga vädret i sig tar vi nog en tur till Lekparken iallafall. Älskar denna tid på året, när det börjar bli varmt och man får som lite fjärilar i magen och mer tid vistas utomhus.Jag får frågan då och då, mest på DM på Instagram om jag inte vill finna en man att leva med?

För det första är det lite svåra tider att finna sig en man, mitt i en pandemi, speciellt om man som jag har en dejtingapp, men aldrig orkar lägga tid på den :)

Sen vet jag inte om jag ska vara ärlig. Jag trivs otroligt bra att leva själv. Sen om det har med att jag kanske tidigare levt i fel relationer ,där både trygghet och tillits saknats och att de är det som gör att man kanske drar sig för att börja dejta igen, eller om det är så att jag bara är på ett plan i livet där jag är väldigt nöjd och tillfredsställd med hur livet är just nu, vet jag inte. Bara tanken på att ens dejta någon igen skrämmer mig enormt mycket, så pass mycket att jag struntar i det och har noll intresse i att ha kontakt med någon.

Är också på ett plan där jag tänker väldigt mycket. Som om saker för flera år sedan kommer ikapp mig nu och jag har förstått att jag aldrig hunnit läkt mellan en tidigare relation till nästa att jag redan gått in ganska så skadad i en ny. Har behövt tid till att reflektera över mig själv, mina känslor och saker jag behövt arbeta med och lagt stora värderingar i vad jag i framtiden kommer acceptera i en relation och inte. Har lovat mig själv att aldrig gå emot mitt egna mående igen och att aldrig ta samma skit igen.


Det som jag kan sakna är att få kyssa någon passionerat, att slippa känna oro kring att man är ensam med allt det ekonomiska samt att man gärna hade sluppit att vara ensam kring alla sysslor i hemmet, men det är inte rimliga anledningar att börja dejta någon för, haha!''

Vi får se helt enkelt, jag kan inte ge er ett mer specifikt svar än så. Just nu trivs jag med att vara ensam och kan tyvärr inte se mig dejta igen. men om jag plötsligt helt oväntat möter the one, så kanske mina känslor kring detta förändras? Men jag letar inte om vi säger så..Var rädd om dig!


KRAM

Gillar

Kommentarer

Linda
,

Känner igen mig precis. Är själv, hinner landa och reflektera mina tidigare relationer. Man blir äldre och har andra förväntningar på en framtida partner. Vill inte ha fler barn så det är liksom ingen stress. Men sen är känslan av nyförälskelse lika underbar när man 40 som 14. Känslan att helt bestämma över sin tid och sitt liv är fantastiskt men visst handlar det oxå om en rädsla, att öppna upp och riskera att bli sårad. Nu är jag i det sköna vaccum mellan hjärtesorg och förälskelse, där är det behagligt ❤️❤️

Sofie
,

Fattar inte att folk frågar så mycket om det där. Vi har någon slags bild att man SKA leva med en partner och tar det slut SkA man hitta en ny. Känns så knäppt bara. Det viktigaste är väl att man mår bra oavsett hur den situationen ser ut. Du är grym!

Netti Starby,

Jag känner exat likadant och orkar inte bry mig om att träffa någon. Skrollar ibland igenom dejtningsappar men orkar inte att vara aktiv. Får många meddelanden om varför jag försvann och det beror på att jag inte orkade bry mig. Vad roligt att du bor i Örebro och det gör jag också. Kramis

starbys.se
svullo
svullo,

Jag har funderat mer än en gång på om det skulle behövas någon form av relationskörkort när man blev tillsammans, kanske ta det tillsammans och gå igenom viktiga saker som man bör leva efter? Hade varit lärorikt att få höra vad andra tycker att man som du skriver bör acceptera i en relation.

nouw.com/svullo