Vårigt avslut på helgen!

Reklam för Ellos


Hej vännen! Har du haft en bra helg?


Jag har varit ensam, hela helgen för första gången på flera månader. Jag älskar mina barn över ALLT annat, men fasen så skönt det varit att ha fått släppa på ansvaret, strunta i att mätta munnar, plocka och dona och istället bara göra det som fallit mig in. Haha dock har det inte blivit så mycket roliga saker, har suttit med jobb och bokföring hela helgen, men en skön befriande känsla att ha det gjort. Yeah!


Känns också äntligen som om våren kommit tillbaka? Älskar ljuset, knoppar som brister och det känns som om den bästa tiden snart är här. Varför känns allt, oavsett vad det är lite lättare när det är vår och sommar? Kan omöjligt vara ensam om att bli negativt påverkad av mörkret, blåsten och regnet som pågår under höst och vinter?


Men , nu släpper vi vintern och välkomnar våren med öppna armar.


Tänkte tipsa er om lite härliga vårfavoriter när det kommer till Nyheter hos bästa Ellos.

Älskar att det finns så mycket samlat under en och samma sida, men just idag tänkte jag visa upp lite damkläder.


Koden 435410 ger 33% rabatt på den dyraste varan på ordinarie pris (inklusive externa varumärken)* + 5% extra rabatt på alla nedsatta priser. Giltig t.o.m 30/4. Woho!!!


Så galet snygga ribbade leggings. Är det bara jag som älskar ribbade plagg?

Finns även i matchande topp och även i flera färger, såklart!

Ingen vår utan en typisk Therese klänning. Kolla hur FIN!


Så kul att dessa cykeltights blivit så populära igen.. Så himla sköna att använda som dom är men även under klänning då jag alltid får skavsår på insidan av låren när det är varmt ute. Billiga dessutom!

Långklänningar kan man verkligen inte få för många av. Love them!

Denna skönhet har jag hemma i garderoben samt fler förger i samma modell. Sååå mycket finare i verkligheten även om den görs sig fin bara på bild.Hoppas du får ett fint avslut på helgen!


KRAM KRAM

Gillar

Kommentarer