Vi närmar oss min favorittid på året!

I reklam för Homeroom


Hej vännen!

Nu må ni tro jag längtar efter Jul. Eller egentligen längtar jag inte så mycket till själva Julafton, även om den är mysig i sig. Utan jag tycker nog tiden innan är den bästa. Ni vet när man pyntar, lyssnar på julmusik, bakar och förbereder för att sedan kunna njuta av massa Julmys under hela December . Helst redan i November om du frågar mig.

Har tjuvstartat här hemma. jag VET, men jag kunde inte låta bli och om man räknar är det ändå bara en månad kvar till första advent och det är långt ifrån färdigpyntat här hemma.

Det bästa av allt är att du med koden OKT21WICKMAN får hela 20% rabatt hos Homeroom och då inte bara på alla deras FANTASTIKA julprodukter, utan på hela hemsidan, utöver några få märken och kategorier (,,Jotex, Rowico, Kay Bojesen, Torkelsons, Philips, Kitchen & Household, Barbecues & Outdoor kitchens, Pool & Spa, Garden tools,)

Koden gäller till 31/10-21

Tänkte visa några produkter jag har här hemma, köpt och beställt från Homeroom. Mycket är från märket Star trading.


Dessa fina kupoler som lyser finns i flera olika motiv och du hittar dom billigt HÄR

Dessa gråa och höga adventsljusstakar har jag flera stycken av här hemma, b.l.a två stycken som står i fönstret i mitt sovrum. Du hittar dom HÄR

Denna otroligt fina karusell både lyser och spelar julmusik. Matheus fullkomligt älskar den och smyger iväg för att sätta på denna flera gånger om dagen. Du hittar den HÄR.

Den här ljusstaken är faktiskt ny hos mig för i år. Tyckte den var otroligt stilren och snygg och går enkelt att ha framme lite längre än enbart under jul. SÅ snygg! Du hittar den HÄR.

Vad längtar du mest till när det kommer till December månad?

Vill du se mer av Homerooms stora utbud så går du in HÄR och hittar du något så glöm inte bort att använda rabattkoden så du får 20% rabatt.


KRAM

Gillar