Vi ses nog aldrig igen!

Hej vännen och happy Friday!


Imorgon flyger jag hem och det ska faktiskt bli skönt. I och med att vi ärligt talat haft skitväder i stort sett hela veckan förutom en dag med Sol så finns det lixom inget här som gör att jag vill vara kvar. Längtar såklart till barnen, men ni förstår vad jag menar. Känner mig ärligt lite bitter.. Kanske extra småirriterad eftersom jag fick min mens igår och att det visat Sol på väderappen vilket gjort att man vaknat med lite hopp om värme och så har det verkligen inte stämt.

Åkte ju bort för Sol och vila en vecka och istället fick vi en vecka med kyla, blåst och dåligt väder. Men men, inget man kan styra över och i det stora är det en värdslig sak, men såklart man kanske hade velat lägga pengarna på något annat om man hade vetat hur det skulle bli. Haha!


Däremot ser det ut som om det är varm och mysigt på dom flesta bilder, men det var det inte må jag säga :)


Har pratat med lilleman 3 gånger idag redan. Han har ringt mig i snitt 5 gånger om dagen och ungefär två av dessa är han ledsen , gråter och vill åka hem säger han. Så ja, längtan att komma hem imorgon och krama barnen är extra stor. Ikväll skulle han dock få sova över hemma hos Ellah och Kidhs Pappa. Han vill vara med sina syskon när saknaden efter mig är så stor så han har bestämt att han ska sova med Kidh i hans säng i natt. Mina älsklingar, så glada att dom har varandra och så tacksam att Kim ( Ellah och Kidhs Pappa) känner det är ok att även ta hand om min lilla minsting. Betyder mycket!

Nu ska vi ut och gå, jag min mamma och moster Lotta. Handla dom sista småpresenterna till barnen, äta något gott nere vid havet och sedan hem , tillbaka till hotellet för att packa. Önskar dig en fin kväll!

KRAM

Gillar