Vi ska förmodligen flytta!

Hej fina!


Idag har lilleman varit hemma med mig. I morse när vi skulle kliva upp från sängen så ville han inte och sade hela tiden hemma mamma, hemma mamma.

Han som annars alltid älskar att gå till Förskolan visade tydligt att mamma och sängen lockade mer.

Tror han var i stort behov av en dag med sin mamma, bara han och jag. I helgen var dom mestadels ute hos min Pappa och imorgon och på Torsdag kommer jag vara borta på kvällen så mycket kvalitetstid innan pappa helgen vankas finns inte. Så jag valde att skjuta på arbetet till nu, till sent och här lär jag sitta ganska långt in på natten. Men den här dagen behövde han, eller vi båda rättare sagt.

Vi klev inte upp från sängen fören 13, då hade vi legat och kramats och sovit 2,5 timmes middag tillsammans. SÅ mysigt. Vi hann också äta lunch framför Astrid Lindgrens Jul innan syskonen kom hem från skolan och vi mot kvällen fick besök av kompisar.


I morgon ska jag försöka hinna in med Kidh till stan. Vi var i förra veckan och kollade på en lägenhet i stan jag och Ellah. Dom som har den lägenhet vill nu gärna byta med oss så vi ska ta en sista titt och sedan bestämma oss.

Blir det flytt vet jag vad jag ska ägna hösten åt. Kan bara tänka mig hur mycket det finns att packa, slänga och sortera efter 10 år här :)


Om det blir flytt, vill ni hänga med i fix, flytt och inredning?


Nu är jag så trött att jag ser i kors. Ska se till att skynda undan med det jag kan och krypa ner hos Matheus. Sov gott!

Gillar

Kommentarer

Janette
,
Men spännande 🤗
theresewickman
theresewickman ,
Mmm, verkligen 😊
nouw.com/theresewickman
Jonna
,
Är du säker på att du vill sätta 3 barn inne i stan i en lägenhet? Sååå mycket värt med radhus och altan så man kan släppa ut barnen. Mycket härligare på sommaren också. Rätt instängt i en lägenhet...Med vänlig hälsning, en som letar radhus/hus och vill inte bo i lägenhet längre.
theresewickman
theresewickman ,
Vi alla är ju olika 😊 Dessutom hör en stor grön innegård till med sandlåda osv. Eftersom jag är ensam, så är det mer arbete med att fixa och ta fram möbler , blommor mm till vår för att ta bort bara ett par månader efter. När jag räknar hur många dagar vi använder vår baksdia så är det kanske 30 dagar på ett helt år, då propreterar jag störr einomhus så alla barn får ett eget rum, en stor matsal så vi får plats med besök. Dessutom är vi ju bortskämda med att ha min Pappa boende vid sjön och skogen där vi ofta sover över smat min mamma ett stenkast bort med stor trädgård och pool 😃
nouw.com/theresewickman
Lovisa
,
Drömlägenhet! Kör och grattis!!