Wow, den är maxad och jag älskar den!

I annonssamarbete med Ellos

Hej vännen!

Det bara pirrar i hela min kropp när Julmusiken går varm här hemma. Säg att jag inte är den enda som börjat njuta av ljuvlig musik, planera julbak och julpynt?


Älskar det!

I år kanske inte vårt Nyårsfirande blir som tidigare år i och med Corona, inte heller stora Julfiranden, men fest kommer det bli oavsett antal och jag har hittat så mycket fina festkläder hos Ellos. Är extra förtjust i en supercool blus/tröja. Wow! Ni ska få se bild på den är nedan! Också en fin enkel sammetsklänning som verkligen framhäver figuren. Älskar när dom inte sitter supertajt, löst vi ärmarna och att man kan röra sig bekvämt i den. Älskar också just svart, något som enkelt går att piffa upp eller ner beroende på accesoarer till.


Hur häftig och maxad är inte denna blus? Älskar ärmarna!

Kjolen i stretchigt fakeskinn är inte bara snygg med sin guldkedja som detalj utan också väldigt väldigt bekväm eftersom det är hög midja och stretchigt tyg.

Denna klänning kommer användas flitigt. Ett säkert kort i garderoben till olika tillställningar och något som är enormt viktigt för mig är att bära bekväma kläder. Vem vill ens strosa runt i obekväma kläder eller klackar som gör ont i fötterna? Man kan både vara snygg och bekväm ;)


Koden 425419 ger sig hela 33% rabatt på din dyraste vara + 5% extra på redan pågående REA. Koden gäller allt på hemsidan och det innebär inte bara damkläder, utan även till herr, barn inredning mm. Så kika in och se om du hittar något du är ute efter och på det ta del av 33% rabatt på den dyraste varan ..

Ha en fin fortsatt dag fina du!

Kram

Gillar

Kommentarer

BelindaGoransson
BelindaGoransson,

Men wow så fin du är!!😍🙌🏻

nouw.com/belindagoransson
emelivet
emelivet,

Alltså såå snygg 😍

nouw.com/emelivet
Dreamandcreativity
Dreamandcreativity ,

Jag älskar julmusik 😍😍!

nouw.com/dreamandcreativity
Anonym
,

Du gnäller över att du får ta lån men samtidigt konsumerar du inredning och kläder. Fattar du inte att du får ligga lågt med onödiga utgifter tills du betalt din skuld. Nya tapeter får vänta.

Therese
,

Ja eller så får jag betalt genom att göra reklam för tapeter, kläder, inredning mm? Kanske ses som att jag spenderar pengar medan jag i själva verket tjänar min lön på detta vis.... Jag kan ta eget ansvar över min ekonomi och jobbar stenhårt för att kunna ge mina barn och oss ett liv som många är 2 vuxna om att göra...

Gunilla
,

Om du ska kommentera så ska du också stå för vad du säger. Alltså inte använda ett anonymt konto. Hon arbetar med reklam= hennes levebröd= hon kan betala räkningar och mat på bordet. Våga stå för dina åsikter, fegis! Är såå trött på anonyma konton på olika plattformar. Har du åsikter, positiva eller negativa så ska man stå för dem. Annars kan man lika gärna hålla tyst.

cassandraharaldsson
cassandraharaldsson,

Men wow så fina outfits!! Så himla snyggt med svart med😍😍

nouw.com/cassandraharaldsson
Ann
,

Vart hittar jag klänningen? Ingen länk till den?

Ser super fin ut:)

lindaviktoriaaa
lindaviktoriaaa,

Sååå fin 😊

nouw.com/lindaviktoriaaa
Sanna
,

Vad har du för strl på kjolen? Gillade den jätte mkt!😍 Men har 42 eg men tänker att 44 kanske kan funka 🤔 Tack för dina härliga, ärliga o inspirerande inlägg både här på bloggen o insta❤

KateOgembo
KateOgembo,

Så snygg!!😍

nouw.com/kateogembo