Enastående , kroppspositiv , ensamstående powerfull kvinna

FÖRE OCH EFTERBILDER!

Ellah har sprungit på toaletten stup i kvarten i två dygn nu. Hon är kissnödig, men det kommer inget! Jag misstänker urinvägsinfektion?

Vi stannade hemma från förskolan och bokade tid med vårdcentralen som skulle ringa upp. En sjuksköterska ringde upp och sade att hon hade mycket att göra så hon skulle återkomma om en kort stund med en tid att ge Ellah. Tror ni hon ringde tillbaka? Så surt!

Sitter nu när barnen sover och jobbar med mässan och gör det jag inte kunde göra medans barnen var hemma idag. Jag kan göra mycket med dom i min närhet. Men att maila, prata i telefonen med kunder osv går bara inte. Jag förlorar koncentrationen. Inte så konstigt kanske med en snart 6åring och en 4åring springandes runt benen ? 😉

Dom som känner mig vet att jag ofta har många bollar i luften och har massvis av saker att göra. Eller vill göra är kanske mer rätt 😉

Håller som sagt på att renovera här hemma och i Fredags kom tapeterna jag beställt från Boråstapeter hem och idag, när jag ändå var tvungen att vara hemma kunde jag inte låta bli att slita upp kartongen.

Jag tapetserade Kidh rum och blev klar på några timmar. Fan så stolt jag blev över mig själv. Detta var första gången som jag tapetserade helt själv och eftersom jag är så galet envis så ger jag mig inte förens det var klart!

Just nu känner jag att det är SÅ himla värt att lägga ner lite mer pengar på bra tapeter. Dessa var enkla att ha att göra med och som sagt. Första gången jag gjorde detta och det blev toppen bra 😉

Före:

IMG_9389

IMG_9396

IMG_9406

Tältet från Litenleker som är en födelsedagspresent till barnen fick komma upp idag som en överraskning :)

Nu är det `bara` den nya golvet samt att måla listerna kvar att fixa i Kidhs rum. Sen är allt klart där inne och det är dags att gå vidare in till nästa rum!!

En reaktion på ”FÖRE OCH EFTERBILDER!

  1. vad fint å fräscht rummet blev , så duktig du e å tapetsera . du e en suveränt duktig tjej kvinna, kul å läsa din blogg . ha en bra dag. jram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *