Enastående , kroppspositiv , ensamstående powerfull kvinna

FÖRE OCH EFTER RENOVERING!

 

Som ni vet har vi hållit på ganska mycket med att fixa här hemma jag och Emil. Vi har nu lagt nytt golv i alla tre sovrum på övervåningen och har nu endast hallen kvar. Den är tänkt att ta i helgen när vi är barnlediga :) Så skönt, och vilken enorm positiv skillnad. Nu har jag fått ro i själen till att kunna spendera några år till här i huset!

I tjejernas rum har jag även tapetserat om och hunnit måla dom bruna fula listerna vita. Listerna i dom andra sovrummen väntar jag med. Har fått höra från min kära sambo och min omgivning att jag faktiskt inte behöver göra allt på en och samma gång 😉 Så jag tänker lyssna på rådet och ta sådana där småsaker som att måla lister, köpa dom sista golvlisterna osv lite pö om pö. Dom viktigaste sakerna som tapetsering och golvläggning är i stort sett klart!

golv3

golv

Tycker inte golvet gör sig riktigt rättvist på bild. Men ser ni skillnad från det fula halvgula plastmattan mot det fina klickgolvet som ser ut som slipade träplankor? Golvet är från Nordsjö design och jag verkligen älskar det!

Kidhs rum

Tyckte rummet blev så mycket finare och ljusare med den nya tapeten från boråstapetertjejerna har fått samma rutiga tapet fast i ljusrosa/lila istället. 

IMG_0413

Myshörnan i Kidhs rum sitter alla tre barn ofta vid och läser sagor för varandra. Dessa sittsäckar från Ng Baby snor även jag och Emil vid tillfälle och drar ner till vardagsrummet när vi ska se film, blir så mycket mysigare så och dom funkar även för oss vuxna. Till vår stora barnsliga glädje 😉

Förutom att tavlor ska upp på väggarna, gardiner och lampa ska bytas ut så är Kidhs rum i stort sett klart. 

Vad går ditt barns rum i för färger? 

Puss och kram

9 reaktioner på ”FÖRE OCH EFTER RENOVERING!

 1. Jag och min man bor i hans farmor och farmors gamla villa från 1954 så när Alfons tittade ut (och lite innan det) fick vi tummarna ur och började renovera hela huset. Från kök till badrum i stort sett. Från golv till tak. Sååå kul men så krävande åxå. Alfons rum har liknande golv som Kidh men vitmålade väggar och en fondvägg med färgglada ugglor/vit bakgrund. Så mysigt!! Så himla roligt att se er renovering! Det har verkligen blivit jättefint tack för en bra blogg. Läser ofta! Kram

 2. Jag gillar dig blogg och tycker att du är allmänt superhärlig! Men jag tycker det är tråkigt att det är känns som det är mkt smygreklam och att det inte framgår när inlägg är sponsrade/ saker är gåvor. Men blir så mätt på sånt.

  1. Hej Annette :) I vissa inlägg där du förmodligen tror jag gör smygreklam är enbart för att underlätta för både er och mig.( Allså ej reklam för företag) Som med renoveringen t.e.x, skriver jag inte vart golvet är ifrån eller tapeterna jag tapetserat med så får jag annars massa frågor både här och på mail vart jag köpt golvet, tapeterna och så vidare. Då tiden inte räcker till att svara på alla mail jag redan får (tyvärr) så underlättar jag lite för mig själv :) <3

 3. Vi ska snart flytta och håller på att planera barnens nya rum. 7 åriga pojkens rum kommer gå i blått, efter hans önskemål. Jag tänker smyga in lite svart tror jag, för lite mer ”vuxenkänsla”. Vad tror du om det?
  Vår lille kille, som fyllt 2 år idag, älskar djur och maskiner/bilar. Han får ljuda väggar och en fondvägg i grönt med fåglar på. Sen har jag tänkt sätts tavel lister i låg höjd och fylla med djur av olika slag. Hoppas det blir bra. Sen blir det nog en säng med förvaring under.
  Tycker ni gjort jätte fint i barnens rum.
  Med vänlig hälsning, Therese

 4. Här kommer en dam som är lite efter.. Men du hade väl en dotter o en son? Du skriver ”tjejernas rum”, har Emil en dotter sen tidigare eller har du fått ett barn till?

 5. Rummet blev verkligen superfint!

  Vill passa på att tipsa om en grym sommarrea som pågår nu på http://www.barstolar.nu där de erbjuder 30% på HELA deras sortiment! Där finns snygga barstolar, soffor, matsalsmöbler, med mera. Det här tillfället får ni bara inte missa! Perfekt om man vill fixa till hemmet inför hösten men plånboken är tunn efter semestern… Så passa på! Skynda er in och fynda!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *