Enastående , kroppspositiv , ensamstående powerfull kvinna

RENA RAMA DRÖMMEN!

Vilket underbart väder vi bjuds på här uppe i Sälen. Knallblå himmel & strålande sol, rena rama drömmen.

Minns inte sist vi bjöds på detta väder när vi var här uppe sist?., vi brukar komma till gråa moln, dis, snö & blåst.  Känns då lite extra surt att inte få njuta av välpistade backar tillsammans med alla andra, men men, nästa år står jag på Skidorna igen & jag är tacksam över att  se barnen & sambon ha så fruktansvärt kul & i och med det fina vädret kan jag vara ute, njuta av solen & den fina naturen!

 

 

Ska ni göra något speciellt under Påsklovet?

 

Puss & Kram

2 reaktioner på ”RENA RAMA DRÖMMEN!

  1. Det ser härligt ut!!! Jag och 2-åriga sonen ska bo några nätter hos mina föräldrar :) Sen får vi se när lillasyster bestämmer sig för att komma ut då vi har bf 16 april 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *