Enastående , kroppspositiv , ensamstående powerfull kvinna

VI LÄMNAR GRABBARNA!

Jag ser det snöa jag ser det snöa det var roligt Hurra!

 

För det är precis vad det har gjort på morgonen här i Örebro & barnen var så lyckliga när dom traskade iväg till skolan när det lixom knarrade under skorna.

 

I går dekorerade barnen sina Pepparkakor så flitigt medan jag lagade middag. Är det något jag längtar efter den dagen vi flyttar så är det efter ett stort kök där det finns möjlighet att umgås. Som det är nu får jag panik i vårt trånga kök..

Ser framför mig en stor köksö med öppna ytor. Har du Köksö? Är det att rekommendera?

 

I eftermiddag när barnen slutat skolan ska jag & Ellah åka upp på stan. Vi ska ha en eftermiddag på tu man hand, bara vi två & julklappshandla & ta en god fika. Kan behövas att tjejerna kommer i väg på sitt i mellan åt. Grabbarna hatar ändå att gå i butiker så lika bra att vi sköter den biten 😉

 

Hoppas ni får en fin fortsatt dag!

 

Puss & kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *