Enastående , kroppspositiv , ensamstående powerfull kvinna

HÖSTEN HAR GÅTT & BLIVIT EN FAVORITÅRSTID!

I annonssamarbete med Sf Studios & Uglydolls

 

Hej fina du!

Här i Örebro har det verkligen blivit höst, men jag måste ändå säga att jag gillar det.

Förr var just hösten den årstiden jag tyckte minst om. Jag såg bara ett enda mörker, regn, rusk & kallare tider. Men nu, sedan jag blivit äldre & speciellt sedan jag fick barn så ser jag verkligen charmen som hör årstiden till. Alla fina färger som blir på trädet, lukten & krispigheten i luften, alla mysiga mornar & kvällar man tar med tända ljus & för att inte tala om alla mysiga filmkvällar jag & barnen brukar ta tillsammans.

Frågar man barnen, speciellt Kidh som är en riktig myskille så är filmkvällar hans absoluta favoritkvällar. Frågar man honom på riktigt vad han skulle vilja göra om han fick egen tid bara med mig så skulle han välja att ligga i soffan, äta gott & kolla massa filmer. Det är min kille det där <3

Vi gillar också att gå på bio, men det är inte alltid tiden finns för det i och med att Matheus fortfarande är för liten för bio, så i stället tar vi många biokvällar här hemma när Lilleman somnat för kvällen. Härlig kvalitetstid med mina stora ungar..

Som ni sett innan så har Uglydolls blivit en stor favorit här hemma. Tror inte ens fingrarna på händerna räcker till när man ska räkna hur många gånger barnen sett den, ibland 2 gånger på ett dygn? Tröttnar man aldrig? 😉

Vi köpte hem filmen på Sf Anytime vilket har gett möjligheten att se den om & om igen hur många gånger dom önskat, men nu har den också kommit som hyrfilm om man hellre vill hyra den för en billigare peng. Då kan man se filmen under 48 h.

 

Sf Anytime har många fler filmer än just Uglydolls, såklart, sanningen är att dom har Nordens största utbud när det kommer till hyrfilmer. Finns allt från dom nyaste & största hollywoodfilmerna, till serier eller smalare kvalitetsfilmer. Något för alla helt enkelt. :)

Varför inte ta den mörka hösten till att njuta av massa härlig film?

Kanske se komedin The Hustle med ett gäng kompisar eller varför inte själv för att få en riktig feelgood känsla i kroppen & förhoppningsvis massa skratt.?

Men du kanske föredrar Rysare, Thrillers , Drama eller någon annan kategori? Kika in hos Sf Anytime för att se hela deras utbud, finns något för alla, stora som små & det bästa av allt är att du inte behöver signa upp dig på ett medlemskap som kostar pengar utan du betalar enbart för den filmen du vill köpa eller hyra hem. Hur smidigt?

Känns lite som förr, ni vet när man kunde gå in i en fysisk butik & hyra hem en film för några dagar. Hur många här inne har inte gjort det? Var dessutom en klassiker att göra när man låg hemma & var sjuk. Detta fungerar ju på samma vis, fast betydligt smidigare. :)

 

 

Hoppas du får en fin höst <3

 

Puss & kram

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *