En till Allt för föräldrar webbplats

NY VECKA OCH NYA MÖJLIGHETER!

Hej vännen och Hej Måndag och ny vecka!

Tack för den erfarenhet och pepp ni lämnade efter gårdagens inlägg.

Ni var flera som berättade om känslan av att inte känna sig lika behövd som mamma längre och att det i stort sett hände över en natt och att det känns både skrämmande men också ledsamt, ledsamt att plötsligt se sitt barn slå sig fri. Antar att det är en känsla man får vänja sig vid..

Denna vecka är fullproppad utav jobb, nästan så jag känner att jag har svårt att hinna klart med allting med tanke på att det är röd dag på Torsdag. Får prioritera upp en lista på vad som är mest akut och fortsätta jobba mig nedåt..

I helgen är jag barnledig, men tror det blir en helg med massa jobb. Jag älskar mitt jobb och jag tycker det är skönt att få chansen att jobba undan för att ha mindre att göra när barnen är tillbaka på Söndagen.

Kanske att man ändå kan ta sig tid att träffa en vän, se en film och äta något gott. Vi får se, det är ju bara måndag en så länge :)

20200410_124345

Hoppas du får en fin vecka!

KRAM

En reaktion på ”NY VECKA OCH NYA MÖJLIGHETER!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *