En till Allt för föräldrar webbplats

SOM ETT HÅRT JÄVLA SLAG!

Godkväll vännen.

Har du haft en bra dag?

Min har innehållet massvis av jobb från morgon till kväll. Brukar känna stress sådana här kaotiska dagar, men då Matheus var med sin Pappa ett par timmar nu ikväll kunde jag verkligen jobba undan och kunde nu ikväll känna mig stolt och lugn över allt jag lyckats åstakomma denna dag. Gav mig själv en highfive men den där härliga befriande känslan försvann snabbt.

Fick nu ikväll ett besked jag verkligen inte hade velat ha. Kan verkligen inte förstå hur dom kommit fram till ett sådan beslut och det river inombords, det kom som en hård jäkla knyt näve rätt i magen.

Kommer överklaga beslutet, men räknar inte med någon förändring även om jag är säker på min sak. Det jobbiga i det hela är att detta är något som kommer påverka mig negativt i många år framöver och att allt jag kämpat för i alla dessa år är förgäves, och det känns som tuffast.

Ensam är inte alltid starkast och idag hade jag gjort allt för att få ha någon att luta mig mot, känna känslan av att inte alltid behöva gå igenom allt ensam..

indiska 2

Var rädd om dig, lova mig det!

Puss & kram

16 reaktioner på ”SOM ETT HÅRT JÄVLA SLAG!

 1. Jag finns om du behöver prata ❤️. Misstänker att du fick något rättsligt. Så drygt är det. Men… Du är stark och kämpa på 💪.

 2. Förbannad är det minsta man är🤬😱 orättvist när du kämpat och gjort allt rätt.Idioter 🤮

   1. Upp i tingsrätten i September? Ibland kan man bara visa omtanke utan att gräva i vad det är. Hade jag velat dela med mig av det hade jag gjort det och en del kanske man behöver tid i att landa i själv först <3

    1. Ok, men om du inte vill prata om det så varför tar du upp det överhuvudtaget?( Uppmärksamhet) Haha. Jo, ni ska väl upp i tingsrätten i september månad angående att du söker ensam vårdnad, eller?

     1. Vad är det för fel på dig?
      Ser ut som att du gottar dig i andras olycka.. skäms på såna som dig! Therese, du är en fantastisk kvinna och mamma! Jag är så imponerad av dig ❤️

     2. Så du menar att folk inte kan berätta att dom mår dåligt om dom inte berättar orsaken till det direkt? Kan man inte få öppna upp sig, skriva av sig utan att man direkt samtidigt måste öppna upp och berätta privata delar? Känns som om många förstår och respekterar det även om man självklart undrar, det skulle jag själv göra. Men skulle aldrig gå på som du gör och tror du har en rättighet att veta saker ur mitt privatliv innan jag själv känner mig redo att prata om det..

      Vart du fått September månad ifrån har jag ingen aning om då ingenting är bestämt. Dessutom står allting still med samtal mm pågrund av Corona. Så kommer du bara in hit för att gotta dig i andras svårigheter så gör oss båda en tjänst och sluta läs….

 3. Fina du, det låter riktigt tufft! Hoppas du har många runt omkring dig som du kan luta dig mot. Och hoppas absolut att du kan överklaga det hela för att få ett liv så som du vill ha det! Önskar dig allt gott i framtiden och livet. <3

 4. Spela roll vad det gäller!

  Om nån behöver stöttning och stöd spelar väl orsaken ingen roll!
  Min åsikt spelar heller ingen roll.
  Man erbjuder sin axel att gråta mot, sina öron för att lyssna eller bara sin tid för att få personen att tänka på annat.
  Eller bara en kopp kaffe i tystnad. Ibland inte konstigare än så.
  Din blogg-dina regler. Alltså bestämmer du vad och om du vill dela och isåfall hur mycket.
  Vad är det för fel på folk?

  Stor Kram❤️

 5. Carro = Gud om hon inte vill berätta så behöver du inte vara så jevla nyfiken. Vill hon så gör hon, vill hon inte så gör hon inte. det är helt hennes val. Det enda vi läsare kan och bör göra i detta läge är att stötta visa kärlek och omtanke. Inte nyfikenhet. Bara för att Therese bloggar så behöver hon verkligen inte dela med sig allt.
  Stå på dog Therese. Vad det än gäller så har du och dina fina barn min omtanke och kärlek. Inte lätt att vara ensamstående. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *