En till Allt för föräldrar webbplats

ÄR TACKSAM ATT NI FINNS!

Hej vännen!

Sov inte en blund i natt. Ni vet när man får den där klumpen i magen, en klump av oro och ångest som tar bort alla hunger och som gör att man inte kan trolla bort tankarna och alla oros moln som pågår.

Fick bli en rejäl stor latte på vägen mot kursen efter att jag lämnat Matheus på Förskolan i morse.

Jag är tacksam för den omtanke ni gett även om vissa verkar mer nyfikna att veta exakt var det rör sig om istället för att bara visa att man bryr sig…

Kanske är det så att jag själv måste smälta allting, kanske måste jag själv ta itu med detta innan jag eventuellt berättar mer. Man ska kunna berätta att man mår dåligt utan att behöva förklara eller berätta allting i detalj.

Men med det menar jag inte att man inte få undra, men jag menar att det finns viktigare saker som kanske går före än att bara luska för att stilla sin egen nyfikenhet.

Ska till Stallet om ett par timmar med Ellah. Ska bli mysigt att bara komma iväg någon timme bara hon och jag. Förra veckan hade jag med alla barnen till Stallet och det är rena rama mardrömmen att ha Matehus med. En livsfara skulle ja säga. Svårt att bolla allt med honom när jag vill finnas till hands för Ellah med hjälp av häst osv.

I kväll har min vän och Matheus gudmor Sofia lovat att passa honom en stund. Dom skulle till lekparken och leka medan hennes dotter spelade fotboll.

98594848_582680559327538_3093459686821724160_n

Vi hörs sen, nu måste jag springa.

KRAM

3 reaktioner på ”ÄR TACKSAM ATT NI FINNS!

  1. Hejsan ville bara säga att du verka vara en supergo tjej och bra mamma. Jonglera allt med barnen så bra trots att du är själv och med en härlig glädje större delen av tiden. :) Beundrar det har själv 3 barn som testar tålamodet till max och då är jag ändå inte själv. Har tänkt skicka ett tag och tyckte idag verkade vara en bra dag för det. :) Vi alla behöver peppande ord ifrån varandra och du är så duktig på att peppa alla andra. <3 Hoppas att allt löser sig för dig vad det nu än är. Har många gånger tänkt att vad synd du bor i Örebro och inte någonstans lite närmare. 😉 Kram

  2. Låter som ett riktigt jobbigt beslut du fick reda på 😔 Tycker verkligen inte du ska behöva förklara vad det handlar om. O som du säger, om man inte kan berätta hur dåligt man mår så blir det ju inte en ärlig blogg heller. Jag är jätte tacksam att du skriver om både bra o sämre dagar 🙏🏼❤ Det får en o känns sig mindre ensam när man själv mår dåligt. Sen är det klart att man ändå kanske undrar vad det är som gör att du mår dåligt, men det är för att man (iaf jag) bryr mig o då undrar man vad det är som händer. Men jag skulle aldrig komma på tanken o fråga (du skriver om du vill berätta tänker jag) utan det skulle stanna som en undran hos mig. Men jag hoppas innerligt att allt löser sig för dig!🙏🏼❤ Skickar massa massa kramar till dig!!!!🤗❤❤

  3. Hej! Jag vill bara sända dig mycket styrka o kärlek o hopp inför dom jobbigheter du står inför❤️🙏. Du verkar vara en fantastisk mamma o människa! På ditt instagram konto så sprider du så mycket glädje o kärlek! Du visar hur ditt liv är med både upp-o nedgångar…ja som livet ser ut för oss människor. Därför är det så bra att man kan relatera/känna igen sig. Nu är båda mina barn vuxna o bor själva men jag minns hur jag fick ”jonglera livet” som ensamstående mamma när dom var små. Du gör det så bra!👏❤️ Jag är tacksam att jag får följa dig o ta del av din vardag. Tack o önskar dig allt gott! Kram Anneli 🥰

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *