Enastående , kroppspositiv , ensamstående powerfull kvinna

LYXA TILL DET MED GOTTETALLRIK!

Så har även denna dag sprungit förbi.

Sitter i soffan, har precis ätit en glass och funderar på om jag ska leta rätt på någon film att se.

Känner mig så jäkla låg. Har under dagen fått jobbiga och dåliga besked efter besked att jag bara vill försvinna från verkligheten en stund. Allt på samma gång lixom! Har ifrågasatt mig själv, vad jag går för och jag känner mig så maktlös..

Söker tröst i att vad som än händer, så bara måste det lösa sig med tiden, om inte idag, eller nästa vecka så inom en tid. Gäller att ta en dag i taget, söka lyckan i mina barn, min familj, mina vänner och omge mig med det som skänker positivitet.

I går, innan allt som hänt idag hade jag en jättemysig dag tillsammans med två vänner. Vi åt brunch tillsammans och hann prata ikapp om livet en stund. Inte alltid så lätt att få ihop livet och tiden som vuxen när vi alla jobbar, har barn och olika sysselsättningar och att få tid för varandra så ofta som vi önskar. Vi instämde att det ska bli skönt med sommar, semester och mer spontana dagar tillsammans.

101687688_1120962588279006_4897797193290743808_n 101845991_1577313162431197_1996360116974125056_n

Så enkelt att slänga ihop sådana här fruktfat och visst ser dom goda ut? Mina vänner älskar när jag bjuder på Gottetallrik :)

Nu ska jag slå igen datorn, försöka mitt bästa att fokusera på något annat och släppa alla orosmoln. Dock lättare sagt en gjort..

Tack för att du finns <3

KRAM

4 reaktioner på ”LYXA TILL DET MED GOTTETALLRIK!

  1. Du är bäst! ❤️ Jag önskar att jag hade en mamma som du för du är helt fantastisk, härlig, kärleksfull och vilken omsorg du har om alla dina barn. ❤️ Försök skaka av dig det negativa, vilket jag vet är fruktansvärt svårt, men tänk istället på vilken bra mamma du är. Hade jag fått hälften av den kärleken du ger till dina barn, av min mamma, hade jag varit glad! 😕 Du är enastående, glöm aldrig det! ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *