Enastående , kroppspositiv , ensamstående powerfull kvinna

DÄCKADE PÅ SOFFAN!

Hallå vännen!

Hade tänkt skriva till dig igår, men totaldäckade i soffan efter att barnen åkt vid fyra tiden och vaknade inte upp förens 19 på kvällen. Fick först lite panik då jag hade en del saker jag planerat att ta tag i. Intalade mig sen att detta förmodligen var kroppens sätt att tala om att jag behövde vila.

Varit lite väl mycket sista tiden, en del orosmoln som jag hoppas jag ska kunna berätta om snart, samt planering kring Matheus födelsedag som var och nu nästa vecka fyller både Kidh, Ellah och min Mamma år, det är skolavslutning och rid avslutning, katten ska vaccineras och det är ibland svårt att hinna med allt som ensam förälder och det var väl nu kroppen sa ifrån litegrann.

I dag skulle det regna, men verkar som om det mesta kom igår för idag lyser solen åter igen.

Sveriges nationaldag, en dag som brukas firas i Stadsparken i Örebro men som i år inte blir av..

Jag kommer förmodligen sitta inne, hela dagen, från morgon till kväll och arbeta. Är oftast så mina barnfria dygn brukar se ut :) Idag har jag jobb på schemat och imorgon storstädning. Dock skönt att ha det klart när barnen kommer hem, speciellt i och med hur veckan som kommer ser ut..

I går bestämde vi att vi åker till Gotland som planerat, jag och barnen.  Vi kommer hålla oss borta från folksamlingar som här i Örebro och det ska faktiskt bli riktigt skönt att byta miljö. komma till havet, spela spel på altanen och ta dagarna som dom kommer. I minst 2 veckor kommer vi vara där och  jag längtar så mycket efter min favoritplats på jorden. Min dröm är att någon gång kunna köpa mig ett sommarhus på ön. Min Morfar var gotlänning så det skulle vara extra kul att få komma ”hem” och ha en plats att åka till när man ville..

Här nedan kommer några bilder från vår resa till Gotland förra sommaren.

surflogiet gotlandstips

rute stenungsbageri på gotland

s,ultronställe på gotland rute bageri

Gotland 40

Gotland 54

Gotland 37

Gotland 55

Gotland 21

Hur kommer du göra i sommar, kommer du resa någonstans eller hålla dig hemma?

Vi kommer efter Gotland hålla oss vid sommarhuset och här hemma. Vill och vågar inte planera in några andra resor.

KRAM

10 reaktioner på ”DÄCKADE PÅ SOFFAN!

 1. Hej! Vet du mycket om släkten på Gotland? Annars kan jag hjälpa dig släktforska om du vill :)

 2. Vi kommer också att åka till Gotland 😊5 nätter i stuga…annars blir vi hemma och gör lite dagsturer i sommar. Härligt att ni kommer iväg! Alltid skönt med lite miljöombyte.

  Må gott! Kram

 3. Härligt att ni kommer iväg. Vi åker också till Gotland 4 v älskar ön 😎💛
  Önskar dig och barnen en skön sommar

 4. Vi ska hyra hus i Dalarna 1v och sedan faktiskt åka till Örebro och bo på hotell 3 nätter. Har du tips på caféer och restauranger tar vi gärna emot det. Ska bada, besöka Wadköping, stora holmen och Gustavsvik samt busiga landet. Sen dagsutflykter runt Sthlm och Uppsala.

 5. Hej
  Har du nåt tips på ställe på Gotland att hyra stuga ? Dina bilder såg magiska ut ,hur ni stuga ?
  Mvh Annicka

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *