Enastående , kroppspositiv , ensamstående powerfull kvinna

FUNDERAR PÅ ATT SLUTA BLOGGA!

Hej vännen

Jag har bloggat i fler år än vad jag kan minnas och jag har allt som oftast tyckt om att skriva. Min blogg har inte bara varit en del av min vardag, där jag för er berättar om våra dagar utan dett ahar fö rmig också varit ett sett att få ut känslor, del amed mig känsliga ämnen och text direkt ur mitt hjärta.

Senaste tiden har jag dock gått i tankarna om att sluta……

Jag vill dela så mycket mer än vad jag känner att jag har tid för och det kanske inte är något ni märker av men inom mig blir det en stress. Istället för att uppdatera när jag har ork, lust eller känsla för det så har det glada bytts bort mot stress, press och att slå knut på sig själv.

Det är också på bloggen man får ta emot en del elakheter gömda bakom anonyma konton. Även jag är bara en människa och även om jag är rätt så skonad i denna offentliga miljön så tar det på en tillslut och jag vet inte om jag har kommit till den punkten där jag bara känner att jag slutar skriva..

En del av mig tycker det är sorgligt, för även om jag kommer fortsäta arbeta med sociala medier och hålla till på Instagram så upplever inte jag att det är samma djup på Instagram som här?

Likadant om tips på DIy projekt, resetips eller vad som. Hur ska man få med alla bilder och text man vill få med till er på enbart Instagram?  Eller är det då jag kan lägga ner mer krut där, mer live, mer uppdateringar på stroys och även i flödet?

Som ni hör har inte hjärtat och huvudet bollat ihop och jag delar nu bara mina tankar, känslor och funderingar kring allt. Rörligt inlägg? jag vet!

Vad känner du?

Läser du min blogg ofta? även när jag inte påminner om Swipe up på Instagram?

Skulle du sakna bloggen eller skulle du uppskatta att jag lade den tiden på Instagram istället?

Ge mig gärna lite inputt!

20200708_145035

KRAM <3

48 reaktioner på ”FUNDERAR PÅ ATT SLUTA BLOGGA!

 1. Jag läser din blogg och följer dig oavsett om du hintar om det på andra sociala medier.
  Gillar att följa dig och hoppas verkligen inte att du slutar blogga.
  Varje människa har sin resa genom livet – allas resa är unik. Men på något sätt är allas vår livsresa ganska så lika varandra också, även om trollen ”aldrig skulle göra si eller så”!
  Önskar så att du vågade dela med dig mer om allt som händer dig privat. Man kan ju skriva om att det som pågår samtal med tex familjerätten utan att lämna ut några detaljer som smutskastar någon.
  Förstår verkligen hur jobbigt det måste vara med kulturkrockar och förlegade könsroller.
  Svår balansgång att skriva om det som pågår runt dig utan att såra andra eller utelämna för mycket om någon annan.
  Kram.

 2. Vad trist att läsa att du/ni får otrevliga Mail osv.
  Att inte folk som håller på med sånt förstår att det bästa för dom är att inte läsa bloggar mm
  Vi som bara älskar att följa dig och dina barn vill ju fortsätta få läsa om hur erat liv är,
  hur du som ensamstående fixar allt så bra.
  Jag följer dig på både blogg och Instagram,
  jag får även reda på att du uppdaterar genom Bloglovin.
  Hoppas du vill och orkar fortsätta blogga.
  Ha en fin dag. Kram 🤗

 3. Läser varje dag när det står nått. Finns inga inlägg så väntar jag, känner ingen stress eller att det är dåligt. Har inte instagram eller använder sociala medier då det blir sån hets. Bästa jag gjorde när jag plockade bort sånt. Långa personliga inlägg om bara vardagen i sig är intressantast. Jag är också ensam med en 11-åring och 8-åring och 31år å bor i värmland, varav den äldsta är som din yngsta son så det är skönt att se att man inte är ensam om extra krävande barn och nån som inte är så långt bort. Så jag skulle tycka det var tråkigt om du slutade men det är bara du som känner det bäst, det ska ingen annan lägga sig i😊

 4. Jag är in och tittar till bloggen några gånger per vecka, finns nåt nytt så läser jag annars tittar jag in igen om nån dag. Det stressar mig inte nåt om det går länge mellan inläggen.
  Förstår dig dock med att det blir jobbigt om det så bara skulle vara enstaka elakheter för det är de elaka kommentarerna som känns mest.
  Du ska göra som du vill 😊 Jag fortsätter läsa så länge du skriver.
  Ha det bra!

 5. Stories på Instagram kräver att man kollar Insta varje dag, det gör inte jag så det är kul att följa live där men man missar också massor om man är som mig.
  Jag uppskattar blogg, jag kan kolla och läsa ikapp när jag vill.
  Skulle önska att elaka kommentarer inte fanns men hoppas de bra kommentarerna ändå väger upp.

 6. Hej, läser din blogg flera ggr i v, du är så genuin, go och jordnära:-)
  Hoppas du inte slutar blogga!
  Kram

 7. Jag tittar in varje dag för att se om där är något. Blir glad om du skrivit något men inte så att jag förväntar mig att du skriver varje dag.

 8. Hej 🧡
  Jag är härinne och läser titt som tätt och tänker inte på om det är uppdaterat eller inte. Va fasen, livet kommer ju emellan 🥰 Tycker du är en skön tjej med skinn på näsan och gillar verkligen när du skriver om alla toppar o dalar. Kram till lilla fina familjen 💕

 9. Hej!

  Jag läser din blogg minst en gång i veckan och tycker den är jättebra.
  Instagram har jag inte, sen tycker jag instagram är mycket ”ytligare” på nåt sätt.

  En blogg känns mer intim och genuin.

  Hoppas du fortsätter blogga, men förstår att det sätter press och stress. Du har ju en stressig vardag redan som det är med dina barn och allt annat som hör till i vardagen.

  Vad du än beslutar, så vet vi ju att du gör det som du mår bäst av. ♥

 10. Hoppas du inte slutar blogga! Känns som alla slutar blogga och bara kör Instagram och youtube.. jag kollar inget av det så vore roligt om du fortsatte! Det är roligt att läsa om din vardag :) Men man ska ju ha ork till det också.. tråkigt att vissa inte kan låta bli att skriva elakheter, är väl bättre att låta bli att följa nån man stör sig på kan man tycka! 🤔

 11. Läser nästan varje dag och gillar din blandning av allt.Men om du slutar att blogga blir svårt för mej att kommentera för jag har varken instagram eller facebook.
  Nu önskar jag dej o dina fina barn en fortsatt bra kväll o sommar.Bamsekram till er.

 12. Nej sluta inte jag är inne varje dag går aldrig in på Instagram tycker den är så bra din blogg// Carina

 13. Jag läser din blogg, älskar den!
  Varje dag går jag in för att se om något nytt inlägg kommit!
  Du är en sån härlig person att följa och det du skriver är så ärligt och äkta❤️
  Fortsätt blogga🙏🏻
  Du gör det så bra!

 14. Hej! Jag läser din blogg flera gånger i veckan och har gjort i flera år. Det är en av väldigt få (läser 3 bloggar) jag läser och jag tycker väldigt mycket om den. Det beror på att du känns så genuin och det är så bra variation i din blogg. Jag har inte Instagram och kommer nog aldrig skaffa det av särskilda anledningar.

  Skulle sakna din blogg väldigt mycket, men har samtidigt respekt för hur du känner och tänker. Följ ditt hjärta 💕

 15. Love your honesty, there aren’t too many people who dare to be real:) I check your blog most days and like to read your entries, instagram just doesn’t feel as personal. Keep on blogging:)

 16. Ärligt svar från mej nu. Har läst din blogg sedan du var med i mamma söker. Men senaste året/ åren tycker jag mest du gjort reklam. Som ” sitter med min kopp kaffe och så blir det reklam” hoppas nu du inte tar illa upp! Men tycker nog som du. Strunt i bloggen ett tag och kom tillbaka med nya krafter när du känner för det. Men tror att bloggar är på väg att dö ut! Ha det gott.

 17. Älskar din blogg! Du är en av få jag följer på både Instagram och bloggen, så äkta och helt fantastisk <3 Du inspirerar mig enormt!

 18. Jag läser alltid din blogg och tycker att den är fantastisk. Den är ärlig och genuin, vilket jag verkligen uppskattar. Hade tyckt att det var supertråkigt om du slutade men nu handlar inte detta om mig utan om dig och att du ska göra det du mår bra av.

 19. Läser din blogg oavsett om du hintar om nya inlägg eller inte. Uppskattar djupet på bloggen som jag inte upplever man får på samma sätt på Instagram. Hoppas du fortsätter blogga 🙂

 20. Läser dina inlägg varje gång du lägger ut och jag älskar att läsa om dig och dina goa barn.
  Så snälla sluta inte att blogga.
  Du är bäst

 21. Älskar din blogg, den är genuin och äkta, fortsätt vara den du är, du är fantastik ❤️

 22. Har följt dig sedan du var med i EMS och jag tycker verkligen om din blogg. Du känns som en genuin och äkta person vilket gör att det känns ärligt det man läser. Jag tycker det är inspirerande att läsa om ert familjeliv och beundrar verkligen din styrka att vara ensamstående. Du gör ett fantastiskt jobb. Du skriver på ett bra sätt och tar jätte fina bilder, det känns som om man känner dig. 😊 fortsätt blogga!

 23. Din blogg är en av få jag läser och läst i flera år. Varje dag går jag in minst en gång för att se om du uppdaterat om något. Finns så mycket i det du skriver som jag kan relatera till, både bra, roliga och även tuffa saker som relationen till ett barns pappa.
  Älskar hur du är så ärlig och jag hoppas verkligen du fortsätter blogga, Instagram är inte allt, även om jag följer dig även där ❤

 24. Jag skummar bloggar lite nu och då och tycker att de flesta går på tomgång. Kanske är bloggar överspelat och mer en reklampelare? Tryter lusten och ämnen att skriva om är det nog dags för en paus generellt.

 25. Jag skulle verkligen sakna din blogg om du slutade! Älskar att du är så ärlig i den och verkar vara en fantastisk person!

 26. Hej! Jag kikar in här nästan varje dag. Står det nåt inlägg läser jag såklart 😊 Annars väntar jag till nästa. Ingen stress el press. Du uppdaterar ändå ganska ofta tycker jag. O jag älskar o höra/läsa om allt det vardagliga. Både roliga o mindre roliga saker 😊 Insta kollar jag oxå, dock så missar man vissa storys då de ju försvinner efter ett tag o det är inte alltid man kollar varje dag. Så jag röstar för att du ska ha kvar bloggen ozå 💕

 27. Jag hoppas att du fortsätter att blogga. Det är i princip bara din blogg som jag läser. Jag uppskattar din ärlighet och det är rörligt att följa ditt liv. Kramar från en 3 barnsmorsa

 28. Nej nej inte sluta blogga ❤️ jag löser oavsett om du swipar på insta eller inte. Finns det inget nytt inlägg idag så finns det ett imorgon 😊 ingen stress. Men eftersom du känner som du gör kanske du behöver en paus? För att hitta glädjen att skriva igen? Sociala medier är ändå ditt jobb och vem tröttar inte på sitt jobb ibland? Även om man trivs och älskar sitt jobb så går det ju upp och ner i känslans av glädje och trivsel 🙂 fundera ett varv till och tillåt dig att pausa lite och på så vis kanske finns glädjen igen ❤️

 29. Vore tråkigt om du slutar..😏 Tycker din blogg är en av dom bästa helt klart! Du ger mycket inspiration och jag har fått mycket tips av dig! Bland annat har jag köpt ett sånt där gulligt bollhav till min son som du tipsade om och en röd mysdress i plysch för många år sen men den plockar jag alltid fram vid jul och har som ”julmysdress”😀 och när min son skulle ha namngivning fick jag inspo från dig med kakor och dekoration👍
  Nu blir jag så himla sugen på att åka till Gotland för alla dina fina bilder!
  Har 3 barn i samma ålder som du, en flicka och 2 pojkar👍 Så det är så kul att läsa och man känner igen sig i mycket!
  Tråkigt om du slutar men du gör det som känns bäst i ditt hjärta!
  Ha det gott!❤️

 30. Hej, om du inte tycker att det är roligt att blogga längre så tycker jag du ska följa ditt hjärta och sluta blogga. Själv använder jag inte instagram men det kanske är där du ska lägga krutet istället för dina följare där. Det är otroligt tråkigt att läsa en blogg med sporadiska uppdateringar och prat om att man behöver bloggpaus och att det inte är roligt att blogga längre ( med det inte sagt att det är så på din blogg) så då tycker jag att det är bättre att lägga ner bloggen. Önskar dig en fortsatt skön avkopplande sommar!

 31. Hej
  Älskar din blogg oavsett om inlägg kommer varje dag eller typ en gång i veckan. Kikar in hit varje dag när jag kollar andra jag följer. Hoppas du fortsätter blogga.

 32. Din blogg är favoritbloggen som jag spar till sist när jag surfar runt på ett gäng bloggar. Tittar in här varje dag och hade tyckt det vore mycket tråkigt om du slutade. Det allra allra bästa med dig är att du är genuin och transparent. Du visar verkligheten och man kan relatera till dig på ett helt annat sätt än många andra bloggare. Men orken och lusten måste ju finnas hos dig .. <3

 33. Jag läser din blogg varje dag och skulle verkligen uppskatta om du fortsätter blogga 😀 anledningen till att din Blogg är favoritbloggen är att jag gillar ditt sätt att skriva och berätta och dela med dig av fina bilder från ditt liv! Det ger mig väldigt mycket inspiration!

 34. Hej, jag läser bara din blogg. Har inte instagram så då skulle jag inte kunna följa dig mer. Vore tråkigt.
  Gillar inte instagram, bara massa bilder och ytligt. Behöver det här, vardag 🌸

 35. Ärligt talat så läser jag inte din blogg hela tiden, men när jag väl gör det så känner jag att det är mycket mer personligt än instagram och man kan få hela bilden av det du lägger ut med alla bilder och all text. Jag läser ofta flera inlägg åt gången när jag kikar in här på din blogg 😊 Gör det du älskar och det du vill ❤

 36. Jag har följt din blogg sedan du var med i EMS och tycker det är kul att läsa om dig och dina barns vardag😊. Du skriver så bra och jag bli ledsen om du slutade blogga men det är ju ditt beslut. Tack för en bra blogg 🙏🏼

 37. Jag läser bloggen regelbundet och uppskattar resetipsen och recept osv. Skulle sakna bloggen om du slutar att blogga, men du gör det som är bäst för dig förstås.

 38. Hej!
  Läser ganska ofta din blogg. Roligt att ta del av er vardag och läsa både positiva och negativa saker😊.
  Ser gärna att bloggen är kvar iom att jag inte har instagram och kan följa dig där.
  Hälsningar Carola 😊

 39. Läser din blogg varje dag oxh har gjort typ sen jag såg dig på ensam mamma söker. Tycker den är så bra oxh inspirerande. Vore så tråkitr om du slutade att blogga :( kram på dig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *