Enastående , kroppspositiv , ensamstående powerfull kvinna

NI ÄR UNDERBARA!

Hej vännen.

Jag är helt mållös. Aldrig hade jag trott att ni skulle vara så många som absolut inte vill att jag slutar skriva här. Ibland kan man känna att man skriver till ensamma åskådare men ni visade hur fel jag hade. Tack för att ni finns <3

All denna kärlek ni överöste mig med fick mig att inse att jag haft och har för höga krav på mig själv ibland, att ni bara vill höra och lyssna till mina känslor, tankar och att jag bara ska fortsätta skriva från hjärtat.

Jag känner att jag tappat lite av det, att orden kommer direkt från hjärtat och det är på grund av det hat jag fått här på bloggen. Det är inte mycket eller ofta, men tar ändå  så pass mycket att det gjort mig rädd för vad jag ska skriva och inte och det gör tyvärr att det inte blir lika äkta, så som jag vill ha det och det som gjorde att jag från början började skriva. Ska försöka komma tillbaka till det, skriva utifrån mina känslor och inte låta mig stoppas av några fåtal människor som uppenbarligen ändå inte tycker om mig och som vill misstolka allt jag skriver.

 I går kväll efter en lunch på stan tillsammans med Linn för att gratta och gosa med hennes lilla Juvelia som föddes lagom när jag åkte till Gotland så åkte jag hem för att städa och fixa i hemmet. Tog tag i tvätten, packade upp alla väskor som stått sedan vi kom hem osv och så plötsligt hamnade jag inne hos grannen på middag och vin. Lyckades dricka en hel flaska rödvin och kom inte hem fören runt 2 tiden. Dock riktigt trevligt med något så spontant och kanske ändå precis vad jag behövde.

När folk frågar om jag har vänner så är svaret alltid ett rungande JA!, jag har vänner som jag älskar och som jag vet vart jag har, vi ställer alltid upp för varandra och när vi ses så vill man lixom inte sluta umgås.

Dock har jag senaste tiden känt mig ganska så ensam, speciellt dom helgerna barnen inte är hemma. Dom där spontana stunderna, en tur upp på stan, ett glas vin på baksidan eller liknande finns inte i mitt liv just nu.

Alla mina närmsta vänner som bor här i stan är i en punkt i sitt liv där dom lever med bebisar eller/och sambo relationer och jag som alltid haft en eller två vänner som också varit ensamstående att dela barnfria helger med står plötsligt väldigt ensam.

Tror tyvärr också att den där känslan av ensamhet gör sig extra påmind i dessa tider när man ser dom man följer på sociala medier inte gör annat än att hänga med massa vänner, ha mysiga grillkvällar, åker på resor ihop osv. Försöker påminna mig om att denna tid inte kommer vara förevigt. Livet förändras, nästa sommar kanske ser helt annorlunda ut, vänner kommer in i livet och vissa stunder kan man umgås mycket och vissa stunder mindre… Lite så som livet ser ut….

På fredag i veckan som kommer har vi dock bokat in en tjejkväll jag och några vänner, så den kvällen ser vi alla fram emot extra mycket <3

Nu ska jag sätta klorna i alla fakturor och betala räkningar. Fick nyss sms om att Matheus redan är på väg hem.

Ellah och Kidh kommer hem imorgon en sväng, sedan åker dom till sin Pappa igen och kommer vara där för resten av veckan så det blir en vecka ensam med lilleman. Har ni tips på vad vi kan hitta på eller är det någon som vill ha besök? :)

116429514_337448957640489_2878411314745936573_n 116144614_3127421844018300_5322324704170212198_n 116271525_2460993847531569_8622255602751115677_n

Hoppas du får en fin vecka!

KRAM

4 reaktioner på ”NI ÄR UNDERBARA!

  1. Jag ”gillade” alltid dina inlägg förut men kan inte längre efter du uppdaterade, nu måste jag va kopplad mot Facebook för att kunna trycka på ”gilla”-knappen. Och sociala medier har jag slutat med så nu blir jag en av de osynliga som varken gillar eller kommenterar (då jag extremt sällan kommenterar). Vilket är lite tråkigt för då får du ingen positiv cred kontinuerligt att jag gillar att läsa.

  2. Älskar din blogg och du är så himla härlig! Hade jag bott närmare dig hade jag kunnat bjuda in dig på hur många vinkvällar som helst!

  3. Hej!
    Är ensam mamma, och bor i en stad ganska nära. Ses gärna om än planerat Pga. avstånd. Känner att de i min närhet är i samma fas som dina :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *