Enastående , kroppspositiv , ensamstående powerfull kvinna

GICK DEN INTE LITE SNABBT FÖRBI?

Hej från ett regnigt Örebro.

Jag som runt den här tiden brukar kunna känna en längtan till hösten, sätta igång med rutiner igen och sätta klorna i arbetet fullt ut är inte alls redo.  Vi har trots allt haft två veckor på Gotland, men annars känns det som om sommaren kom på en snabb visit i Juni och vände?

Barnen börjar inte skolan fören V 34, så nästan 3 veckor kvar, men tittar jag på vädret kommande veckor så visar det 90% regn av tiden.

Kanske känns sommaren också extra snuvad eftersom dom flesta planerna aldrig blev av? Vi skulle haft en vecka i Danmark i början av sommaren samt en helg på Skara Sommarland som jag planerat bara för mig och dom stora barnen. Sådana grejer spelar i slutändan ingen roll, det kommer ju fler tillfällen även om det är tråkigt såklart. Men är mest tacksam att vi är friska och mår bra, men några fler soliga dagar hoppas jag ändå på så man kan få lite mer energi och pepp innan mörkret och kylan väntas. Hur känner ni? Är ni redo för hösten eller hade ni velat ha lite mer sommar först?

Har som ni vet varit så himla seg sedan vi kom hem från Gotland och är fortfarande. Nu är det väl också vädret som gör det mesta men jag och ungarna kan ligga i sängen fram till 11-12 om förmiddagarna nu när det varit dåligt väder :)

Kidh är hos sin Pappa hela veckan. Ellah skulle också dit men ville hellre vara här hemma några extra dagar innan hon åker dit i morgon och till helgen åker även Matheus till sin Pappa eftersom det är Pappahelg.  Jag som annars brukar fylla mina ”lediga” helger med arbete, mer arbete och ännu fler måsten har faktiskt nu till helgen bokat in en tjejkväll på fredagen. Umgås, skratta och mysa med vänner är precis vad jag behöver just nu för att fylla på med lite energi. Även Lördagen har jag bokat att hänga med en vän. Underbart!

Har du några fler planer i Sommar eller gör ni er redo för höstterminen?

20200727_170840

20200727_170826

Kram ♡

2 reaktioner på ”GICK DEN INTE LITE SNABBT FÖRBI?

  1. Känner som du! Brukar längta lite efter stickade tröjor och gula löv, men nu är det som att sommaren aldrig riktigt tog fart. Vi åker alltid utomlands hela sommaren och märker att vi inte alls är bra på hemester. Dagarna segar sig fram och vi kommer aldrig till skott. Åker vi på en utflykt vill inte de stora barnen med. Längtar redan till nästa sommar!

  2. Ja den här sommaren gick för fort och kom av sig liksom pga vädret. Åker på vår enda resan lite längre bort imorgon och ska faktiskt till Örebro. Kan du tipsa om något? Mat? Vad kan man göra, se? vi ska bo på Scandic Grand. Tre barn 11,9 och 2 år. Tack😄

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *