EN SKÖN KÄNSLA!

Hej fina du!


Så skönt, jag började morgonen med en blockering.

Förr om det kom in elaka kommentarer som gjorde mig ledsen eller frustrerad så tog jag bara emot. Trodde väl att alla hade rätten att komma med sina åsikter. Men det är stor skillnad på åsikt och rena elakheter och det är inte värt att må dåligt för att någon annan inte kan uppföra sig. Så numera, eftersom det går på den här bloggen så valde jag att blockera människan från att både läsa och kommentera här på bloggen. Härlig känsla ändå.

Onödigt att låta min energi tas av någon som bokstavligt talat inte är insatt i mitt liv och vad som också pågår bakom sociala medier. Att försvara mig mot någon och lyfta upp dolda saker till ytan för att personen skulle ha större förståelse till visa beslut jag tagit är ingenting jag vill göra. Har med åren valt att välja mig själv, mitt mående och istället för att lägga tid på någon elak kommentar och på en människa man inte känner så kan hon nu glädjas över att hon inte mer kommer in på bloggen. Vinst för oss båda kan man säga :)Idag skiner Solen här i Örebro. Riktigt underbart!

Ska hämta hem Matheus tidigare idag då han äntligen ska iväg på en något försenad 2,5 års kontroll. Får se hur det går. Antingen så kommer han tycka det är jättekul och då går det mesta tipp topp, eller så är han trött och gnällig och då kommer han nog inte ens vilja genomföra det som ska göras. Han är rejält svårflirtad om humöret är lågt och det tar en bra stund att vända. Det bästa är då att inte pressa honom, bara mysa och kramas och så lockas han efter en stund.

Men tror faktiskt att han kommer tycka det är spännande och roligt. Tror dessutom att han kommer tvärslockna i bilen på väg dit, så då kommer han vara utvilad dessutom :)


Sitter redan nu i tankarna på helgen. Ser att det ska bli Sol och jag funderar på vad vi ska hitta på. Vore mysigt att komma ut. Har ni något förslag?

KRAM

Gillar

Kommentarer