Känner mig mer hemma än någonsin!

Hej vännen!

Det är snart mitt i natten, men kände för att skriva till dig innan jag sover.

I fredags var första natten vi sov i nya lägenheten och sedan dess har vi hållit på att få ordning på det största kaoset. Ni vet när man bara vill knäppa med fingrarna så ska allt vara uppackat, gärna tapetserat , golvet vara lagt i Matheus rum och i köket, köksluckorna målade mm så man kan starta inredningen och myset på riktigt. Starta lite Diy projekt som att måla om lite möbler och skapa den där känslan jag så länge letat efter. Bara över en helg känner jag mig mer hemma här än någonsin och det känns SÅ rätt! Nu ska jag bara bli bättre på att lära mig ta en sak i taget ;)


Ska bli så kul att visa er lite bilder. Tänker hela tiden att jag visar bilder när allt är klart, tapetserat, möblerat osv, men ni kanske vill hänga med nu direkt, se bilder för att sedan se skillnaden?


I morgon startar Matheus inskolningen på nya Förskolan, en mjukstart med besök på en timme. Imorgon bitti ska även Ellah och Kidh ta bussen till skolan för första gången. Nu blir det nya rutiner och ansvar, något som jag tror dom kommer växa med och det var ikväll två glada och lite nervösa barn som lade sig. . Tar bara 10 min och är samma buss hela vägen, så känns tryggt!


Har du haft en fin helg? Har ni firat Halloween på något vis? Vi brukar alltid annars ha en liten fest här hemma för vänner med deras barn, men i år, i och med flytten så blev det inget. Får ta igen det nästa år och då förhoppningsvis utan Corona. Vågar man tro på det? Känns lite otäckt, som om detta ska stanna förevigt!


Var rädd om dig!

Kram

Gillar

Kommentarer

Lotte M,

Jag vill med se bilder, helst igår haha

lotte4.blogspot.se
KateOgembo
KateOgembo,

Känns som att corona är här för att stanna men förhoppningsvis är det inte ”lika farligt” och att det finns tillräckligt bra kunskap och vård för att fortsätta som livet var innan. Vad kul att ni sovit första natten och allt en liten nystart. Så skönt att det är samma buss hela vägen till skolan och att det går snabbt så tryggt. Vill gärna se bilder under tiden ❤️😍😍

nouw.com/kateogembo