Kidhs rum före vs efter!


Godkväll fina du. Har du haft en bra dag?

Inskolningen på Matheus förskola går superbra. Idag stannade vi kvar för att vara med över lunchen och det var då lite lättare för Matheus att säga hejdå än igår då han helst inte vill lämna Förskolan. Känns för mig än så länge också kanonbra. Det är en privat förskola, med liten barngrupp och där fokuset verkligen ligger på varje individ. Efter alla år i kommunal förskola, med stora barngrupper och byta av personal efter varje halvår så älskar jag verkligen intrycket jag fått av denna. Hoppas det kommer bli lika bra som det känns :)


När vi kom hem från dagens besök så sov Matheus middag och jag passade på att röja undan ordentligt i Kidhs rum och lyckades få det färdigt. Min mamma var här i Söndags och hjälpte till att tapetsera ena väggen så det nu blev samma färg i hela rummet. På en vägg var det nämligen en annan fondvägg och då gamla tapeter fanns kvar i lägenheten så valde vi att smidigt tapetsera den.

Det enda som nu ska göras där inne är att dom två långa vita byråerna egentligen inte ska vara där. Ska måla om en annan byrå i mörkgrått och bygga in ett skrivbord. Som ett slags platsbygge kan man kanske säga? Det ska vara enkla och av märket IVAR från Ikea som ska göras om.

Men det får bli ett senare projekt som ni då får hänge med på då istället :)


En före bild på hur det såg ut i Kihds rum när vi flyttade in ...

Stor skillnad och det har blivit riktigt mysigt där inne. Gissar att han komma hänga en hel del del inne och spela tv-spel.


Nu ska jag krypa ner i sängen, ta ett glas vin faktiskt. Tänkte göra det vid inflyttning men har inte orkat öppna flaskan fören nu. Så ett glas rött till en serie innan jag somnar får det bli. Har egentligen ett jobb jag skulle ta tag i. Men efter att ha suttit och redigerat det mesta väljer jag att skapa texten i morgon. Är för trött i huvudet för att kunna tänka.


KRAM

Gillar

Kommentarer

Gunilla Hermansson
,

Hej 😊 får man fråga var sängbord är i från ? Så fint de blev ❤️

Therese
,

Hej 🙂 jag är nyfiken på att veta vart du köpt sänggaveln?