MAGISKA JULBYAR!

Godmorgon fina du!

Har du sovit gott? Sitter nu och dricker en kopp kaffe innan vi ska ta tag i dagens långa to do lista. Lämnade Kidh på Gymnastiken strax innan 9 i morse så tar mitt morgonkaffe nu istället. Eftersom vi inte har något köksbord kvar sitter jag i vardagsrummet och ni vill inte tro vad som spelas från tvn :)

Julmusiken går varm och det med en mysig brasa som bakgrund . Dessa klipp hittas lätt på Youtube, där får du en mysig bild/film med Julgran eller en tänd mysig brasa med härlig julmusik till. Det höjer verkligen stämningen i hemmet.


Ni är också så himla många som frågat mig om min Julby som spelades i veckan på Instagram när vi packade ner alla Julsaker i kartonger. Har nu tagit reda på vårt jag köpt den och du hittar den HÄR, just nu på 20% rabatt dessutom. Vi ÄLSKAR vår, som ni såg på filmen på Instagram ;)


Som ni såg är denna väldigt stor och man kan välja om den ska spelas med eller utan musik, vilket jag tycker är bra, för det är inte alltid man vill att den ska låta när den är på.


Nu ska jag ta tag i dagen, alldeles för mycket som ska göras på kort tid. VI hörs senare ikväll, tänkte då också berätta om vår tripp till Kolmården igår. Det var ÖVER förväntan!


Kram

Gillar

Kommentarer

josefinelouise
josefinelouise,

jag älskar såna julbyar! men de är verkligen inte min stil egentligen och jag har ingenstans att ha den, varje år när vi är på ullared till hösten så står jag där och håller i en julby och ba ''ska jag köpa eller ska jag inte...'' sen slutar de alltid med att jag låter bli


🙊

nouw.com/josefinelouise
theresewickman
theresewickman ,

Haha det är egentligen inte min stil heller, men dom är SÅ mysiga och har med åren blivit en stor favorit hos oss, så varje år överraskar jag barnen numera med en ny julby inför varje jul som vi skapat en hel värld av. Kan inte bli juligare än så 😊

nouw.com/theresewickman
theresewickman
theresewickman ,

SÅåå mysigt! Nu längtar man rejält efter julen!

nouw.com/theresewickman